Pictalk-tilin poistaminen
On täysin normaalia ja terveellistä pyytää tietojensa poistamista, kun et enää käytä palvelua. Varmista, että päätöksesi on lopullinen, sillä kun poisto on käynnistetty, sitä ei voi perua. Uudistamme parhaillaan Pictalk AAC:ta. Toistaiseksi Pictalk Buddy- ja Pictalk AAC -tilejä ei ole yhdistetty, joten sinun on poistettava ne yksi kerrallaan. Tietojesi turvallisuus on meille erittäin tärkeää, ja teemme kaikkemme niiden suojaamiseksi. Jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja, ota meihin yhteyttä osoitteessa: alex@pictalk.org.
Pictalk Buddyn käyttäjätilit
Siirry tähän linkkiin ja kirjaudu sisään tililläsi. Välilehdeltä ”Henkilötiedot” löydät painikkeen ”Poista tili” tai ”Delete account”, jos katselet sivua englanniksi. Tämä käynnistää tietojesi ja tilisi poistamisen.
Pictalk AAC -sovelluksen omat tilit
Kirjaudu Pictalk-sovelluksessa vielä kerran Pictalk AAC -tilillesi. Avaa asetukset ja napsauta sivun lopussa olevaa punaista painiketta: ”Tilisi ja kaiken sen sisällön pysyvä poistaminen”.