Pictalk-fiók törlése
Teljesen természetes és helyes, ha törölteti az adatait, amikor már nem használ egy szolgáltatást. Győződjön meg róla, hogy döntése végleges, mert a törlés megkezdése után nincs visszaút. Jelenleg újratervezzük a Pictalk AAC-t. Egyelőre a Pictalk Buddy és a Pictalk AAC fiókok nincsenek összevonva, ezért külön kell törölnie őket. Adatai védelme nagyon fontos számunkra, és minden erőforrásunkat annak megóvására fordítjuk. Ha kérdése vagy észrevétele van, írjon nekünk a következő címen: alex@pictalk.org.
A Pictalk Buddy fiókhoz való hozzáféréshez
Lépjen erre a hivatkozásra és jelentkezzen be a fiókjával. A „Személyes adatok” fülön kattintson a „Fiók törlése” gombra. Ezzel elindul az adatai és a fiókja törlésének folyamata.
A Pictalk AAC alkalmazás saját fiókjaihoz
Jelentkezzen be utoljára a Pictalk AAC-fiókjába a Pictalk alkalmazáson keresztül. Nyissa meg a beállításokat, és kattintson az oldal alján lévő piros gombra: „Fiók és teljes tartalmának végleges törlése”.