På denne siden
Slett Pictalk-kontoen din
Slett Pictalk-kontoen din
Alexandros

Skrevet av Alexandros SIDIRAS GALANTE den Saturday 01 June 2024, oppdatert Thursday 24 July 2025

Estimert lesetid ~ a minute

Sletting av Pictalk-konto

Det er helt normalt og sunt å be om å få slettet dataene sine når man ikke lenger bruker en tjeneste. Sørg for at ønsket er endelig, for når slettingen er satt i gang, er det ingen vei tilbake. Vi er midt i en revisjon av Pictalk AAC. Foreløpig er ikke Pictalk Buddy- og Pictalk AAC-kontoene fusjonert. Du må derfor slette dem én etter én. Sikkerheten til dataene dine er svært viktig for oss, og vi bruker alle ressurser for å beskytte dem. For spørsmål eller kommentarer, kontakt oss på: alex@pictalk.org.

For kontoer med tilgang til Pictalk Buddy

Gå til denne lenken og logg inn med kontoen din. Under fanen «Personlig informasjon» klikker du på knappen «Slett konto» («Delete account» hvis du ser siden på engelsk). Dette vil starte en sletting av dataene dine og kontoen din.

Auth.picmind.org Realms Master Account  Referrer=security Admin Console&referrer Uri=https%3A%2F%2Fauth.picmind.org%2Fadmin%2Fmaster%2Fconsole%2F(i Phone 14 Pro Max)

For kontoer relatert til Pictalk AAC-appen

Logg inn en siste gang på Pictalk AAC-kontoen din fra Pictalk-appen. Gå til innstillingene dine og klikk på den røde knappen nederst på siden: «Endelig sletting av kontoen din og alt innholdet».

Localhost 3000 (iPad Air)

 

Hvis du likte denne artikkelen, del den gjerne.