Pictalk hesabınızı silme
Artık kullanmadığınız bir hizmetten verilerinizin silinmesini istemek tamamen normal ve sağlıklıdır. Kararınızın kesin olduğundan emin olun; silme işlemi başladıktan sonra geri dönüş yoktur. Şu anda Pictalk ADİ'yi yeniden tasarlıyoruz. Şimdilik Pictalk Buddy ve Pictalk ADİ hesapları birleştirilmedi. Bunları ayrı ayrı silmeniz gerekir. Verilerinizin korunması bizim için çok önemlidir ve onları korumak için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Sorularınız veya görüşleriniz varsa bize şu adresten ulaşın: alex@pictalk.org.
Pictalk Buddy hesabı için
Bu bağlantıya gidin ve hesabınızla giriş yapın. “Kişisel Bilgiler” sekmesinde “Hesabı sil” düğmesine tıklayın. Bu, verilerinizi ve hesabınızı silme sürecini başlatır.
Pictalk ADİ uygulamasına özel hesaplar için
Pictalk uygulaması üzerinden Pictalk ADİ hesabınıza son bir kez giriş yapın. Ayarlarınıza gidin ve sayfanın altındaki kırmızı düğmeye tıklayın: “Hesabınızı ve tüm içeriğini kalıcı olarak silin”.