Διαγραφή του λογαριασμού σας στο Pictalk
Είναι απολύτως φυσιολογικό και υγιές να ζητάτε τη διαγραφή των δεδομένων σας όταν δεν χρησιμοποιείτε πια μια υπηρεσία. Βεβαιωθείτε ότι η απόφασή σας είναι οριστική, γιατί μόλις ξεκινήσει η διαγραφή, δεν υπάρχει τρόπος να την ανακαλέσετε. Αυτή τη στιγμή ανασχεδιάζουμε το Pictalk AAC. Προς το παρόν, οι λογαριασμοί Pictalk Buddy και Pictalk AAC δεν έχουν συγχωνευθεί. Θα πρέπει να τους διαγράψετε χωριστά. Η προστασία των δεδομένων σας είναι πολύ σημαντική για εμάς και αξιοποιούμε όλους τους πόρους μας για να τα διαφυλάξουμε. Αν έχετε ερωτήσεις ή παρατηρήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στο: alex@pictalk.org.
Για πρόσβαση στον λογαριασμό Pictalk Buddy
Μεταβείτε σε αυτόν τον σύνδεσμο και συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας. Στην καρτέλα «Personal Information» (προσωπικά στοιχεία), πατήστε το κουμπί «Delete account» (διαγραφή λογαριασμού). Έτσι θα ξεκινήσει η διαδικασία διαγραφής των δεδομένων και του λογαριασμού σας.
Για λογαριασμούς που αφορούν ειδικά την εφαρμογή Pictalk AAC
Συνδεθείτε μία τελευταία φορά στον λογαριασμό σας Pictalk AAC μέσω της εφαρμογής Pictalk. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις και πατήστε το κόκκινο κουμπί στο κάτω μέρος της σελίδας: «Permanently delete your account and all its content» (οριστική διαγραφή του λογαριασμού σας και όλου του περιεχομένου του).