Перейти до вмісту
На цій сторінці
Видалення облікового запису Pictalk
Alexandros

Автор: Alexandros SIDIRAS GALANTE, Saturday 01 June 2024, оновлено Thursday 24 July 2025

Орієнтовний час читання ~ a minute

Видалення облікового запису Pictalk

Цілком нормально й правильно просити видалити ваші дані, коли ви більше не користуєтеся сервісом. Переконайтеся, що ваше рішення остаточне: щойно видалення розпочато, скасувати його неможливо. Наразі ми перебудовуємо Pictalk АДК. Поки що облікові записи Pictalk Buddy і Pictalk АДК не об'єднані. Їх потрібно видаляти окремо. Захист ваших даних для нас дуже важливий, і ми докладаємо всіх зусиль, щоб їх убезпечити. Якщо у вас є запитання чи зауваження, пишіть нам: alex@pictalk.org.

Для облікового запису Pictalk Buddy

Перейдіть за цим посиланням і увійдіть до свого облікового запису. На вкладці «Особисті дані» натисніть кнопку «Видалити обліковий запис». Це розпочне процес видалення ваших даних і облікового запису.

Auth.picmind.org Realms Master Account  Referrer=security Admin Console&referrer Uri=https%3A%2F%2Fauth.picmind.org%2Fadmin%2Fmaster%2Fconsole%2F(i Phone 14 Pro Max)

Для облікових записів застосунку Pictalk АДК

Востаннє увійдіть до свого облікового запису Pictalk АДК через застосунок Pictalk. Перейдіть до налаштувань і натисніть червону кнопку внизу сторінки: «Назавжди видалити обліковий запис і весь його вміст».

Localhost 3000 (iPad Air)

 

Якщо ця стаття була вам корисною, поділіться нею.